Seurat ja yhteisöt

Kiitos kaikille hakijoille ja onnittelut SähkisSponssin saajille!


Äänestykseen päässeistä ehdokkaista äänestetään tällä sivulla seuraavan kerran vuonna 2023. 

ÄÄNESTÄ TÄSTÄ (VOTE)

Tähän listataan seuraavaan äänestykseen pääsevät yhdistykset vuonna 2023.

 

Miten seura tai yhdistys voi parantaa mahdollisuuksiaan saada Sähkissponssia?

  • Yhdistys voi kannustaa jäseniään, kannattajiaan, työkavereita ym. äänestämään ehdokasta Sähkölaitoksen nettisivuilla Sähkissponssi-osiossa.
  • Yhdistys voi julkaista Instagramissa #sähkissponssi tai #sähkölaitos kuvia ja videoita harrastuksestaan. Kaikella aktiivisuudella yhdistys usein lisää samalla omien äänestäjiensä määrää.
  • Yhdistys voi kannustaa kaikkia ryhtymään Sähkölaitoksen sosiaalisen median kanavien (Facebook, Instagram, Twitter) seuraajiksi sekä jakamaan Sähkölaitoksen postauksia omassa sosiaalisen median piirissään. Sähkölaitoskin jakaa mielellään sponssattavien tapahtumatietoja, kuvia ja videoita!

 

_______________________________

Miten hakuprosessi etenee?

Täytä hakukaavake yhdistyksesi tai seurasi puolesta. Vastaile kysymyksiin ja muista, että jos yhdistys tai joukkue on saanut Sähkissponssia edellisessä haussa, se ei voi ottaa osaa sitä seuraavaan hakuun. Ikäkausijoukkueen oletetaan edustavan seuraavana vuonna vuotta vanhempana. Tämä ei estä yhdistyksen muita joukkueita tai jaostoja hakemasta tukea seuraavaan kauteen. 

Miten seura tai yhdistys voi päästä Sähkissponssattavaksi?

  • Yhdistys on rekisteröity (ry-muotoinen)
  • Yhdistyksen toiminta on vastuullista ja jatkuvaa, ei voittoa tavoittelevaa.
  • Tuki ohjataan harrastetoimintaan.
  • Yhdistys toimii Pirkanmaan alueella.

Sähkölaitos hyväksyy äänestykseen mukaan otettavat yhteisöt. Äänestettäviksi pääsevät kaikki ehdokkaat, jotka täyttävät hakukriteerit.

Kun hakuaika umpeutuu...

Haun loputtua ovat selvillä hakuun mukaan tulevat osallistujat. Ne luetteloidaan äänestyskaavakkeelle ja äänestys alkaa. Äänestysaikaa on 1,5 kuukautta. Sinä aikana yhdistyksen kannattaa olla aktiivinen, sillä äänestäjien määrä on suurin vaikuttava tekijä siinä, mitkä 10 yhdistystä tai seuraa otamme mukaan Sähkissponssi-ohjelmaan.

Sähkissponssi-ohjelmaan valitaan kerrallaan kymmenen seuraa tai yhdistystä. Yksittäinen henkilö ei voi saada Sähkissponssia. Tukea myönnetään Sähkölaitoksen harkinnan mukaan. Sähkölaitos voi harkintansa mukaan pidättäytyä kokonaan tuen antamisesta.

Tuen saajille ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti. Saajien nimet sekä tuen käyttötarkoitus julkistetaan Sähkölaitoksen nettisivuilla ja muussa viestinnässä.

Sähkissponssia voi hakea sivun alalaidan linkin kautta. Linkki toimivat vain sinä aikana, kun haku tai äänestys on käynnissä.

HAE TÄSTÄ (APPLY)