Seurat ja yhteisöt

Sähkissponssi-ohjelmaan valitaan kerrallaan noin kymmenen seuraa/yhdistystä. Yksittäinen henkilö ei voi saada Sähkissponssia.

Tukea myönnetään Sähkölaitoksen harkinnan mukaan.

Sähkölaitos hyväksyy äänestykseen mukaan otettavat yhteisöt sekä valitsee tuettavat yhdistykset hakemusten joukosta. Sähkölaitos voi harkintansa mukaan pidättäytyä kokonaan tuen antamisesta.

Jos yhdistys on saanut Sähkissponssia edellisessä haussa, se ei voi ottaa osaa sitä seuraavaan hakuun. Jos yhdistyksen yksi joukkue tai jaosto on ollut Sähkissponssi-ohjelmassa aiemmin, tämä ei estä yhdistyksen muita joukkueita/jaostoja hakemasta tukea seuraavaan kauteen.
 
Sähkissponssit maksetaan saajilleen vuonna 2021 tammikuussa ja syyskuussa.

Tuen saajille ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti. Saajien nimet sekä tuen käyttötarkoitus julkistetaan Sähkölaitoksen nettisivuilla ja muussa viestinnässä.

Sähkissponssia voi hakea ja äänestää sivun alalaidan linkkien kautta.

Miten seura tai yhdistys voi päästä Sähkissponssattavaksi?

  • Yhdistys on rekisteröity (ry-muotoinen)
  • Yhdistyksen toiminta on vastuullista ja jatkuvaa, ei voittoa tavoittelevaa.
  • Tuki ohjataan harrastetoimintaan.
  • Yhdistys toimii Pirkanmaan alueella.

Miten seura tai yhdistys voi parantaa mahdollisuuksiaan saada Sähkissponssia?

  • Yhdistys voi kannustaa jäseniään, kannattajiaan, työkavereita, ym. äänestämään ehdokasta Sähkölaitoksen nettisivuilla Sähkissponssi-osiossa.
  • Yhdistys voi julkaista Instagramissa #sähkissponssi tai #sähkölaitos kuvia ja videoita harrastuksestaan. Kaikella aktiivisuudella yhdistys usein lisää samalla omien äänestäjiensä määrää, kun asiasta kerrotaan.
  • Yhdistys voi kannustaa kaikkia ryhtymään Sähkölaitoksen sosiaalisen median kanavien seuraajiksi (Facebook, Instagram, Twitter) sekä jakamaan Sähkölaitoksen postauksia omassa sosiaalisen median piirissään. Sähkölaitoskin jakaa mielellään sponssattavien tapahtumatietoja, kuvia ja videoita!

KESÄN 2021 HAKUAIKA JA ÄÄNESTYS ON PÄÄTTYNYT. 

 

HAE TÄSTÄ (APPLY)

ÄÄNESTÄ TÄSTÄ (VOTE)