Tee pieni mutta merkittävä ilmastoteko - ota e-laskutilaus käyttöösi

Nykyisille asiakkaillemme lähetetyt e-laskut vähentävät jo nyt turhan paperin kulutusta yli 800 kiloa vuodessa. Tästä tulisi yli 50 kilometrin jono paperia, jos arkit laitettaisiin peräkkäin.

Miten saat e-laskun käyttöösi?

Voit hyväksyä Tampereen Sähkölaitoksen e-laskuttajaksi menemällä omaan verkkopankkiisi; valitse sieltä Maksut, Uusi e-laskusopimus ja etsi laskuttajaksi Tampereen Sähkölaitos Oy. E-laskun saapumisesta verkkopankkiin saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiin tai matkapuhelimeen.

Tarvitset palvelun käynnistämiseksi vain laskultasi löytyvän viitenumeron.

Lisätietoja saat asiakaspalvelustamme tai omasta pankistasi.

E-lasku on myös helppo ja turvallinen valinta. Verkkopankissasi näet laskun perustietojen lisäksi pdf-muodossa olevan laskulomakkeen tarkistusta varten.
Enää ei tarvitse naputella pitkiä tili- ja viitenumerosarjoja, vaan saat hyväksyttyä laskut muutamalla klikkauksella. Laskut myös säilyvät verkkopankin arkistossa, eikä niitä enää tarvitse itse säilöä. Verkkopankissa on mahdollista määritellä laskut automaattiseen maksamiseen, jolloin lasku veloitetaan automaattisesti eräpäivänä.

Tee e-laskutilaus nyt ja voit voittaa 50 euron S-ryhmän lahjakortin!

Arvomme kaikkien  E-laskutilauksen tehneiden kesken 50 € S-ryhmän lahjakortteja joka kuukauden viimeinen päivä vuoden 2021 loppuun asti. Osallistut arvontaan automaattisesti tekemällä e-laskusopimuksen verkkopankissasi. Voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.