Uudella palvelulla ratkaiset sähköautojen latausmurheet kiinteistössä

Lähisähkö Lataus on avaimet käteen-palvelukokonaisuus, joka sisältää kiinteistön tarpeen mukaiset lataus- ja lämmityspisteet, niiden asennuksen ja kunnossapidon sekä ilmaisen mobiilisovelluksen autoilijalle käyttöön ja kulutuksen seurantaan - kaikki sisältyen kuukausimaksuun.

Olemme tehneet nykyaikaisen asumisen vaatimien lataus- ja lämmityspisteiden hankinnan kiinteistölle mahdollisimman helpoksi ja edulliseksi: tuhansien eurojen investointikulut jäävät pois ja erillisiä aloitus- tai rekisteröimismaksuja ei ole. Latauspisteiden kulut maksavat niiden käyttäjät, joten palvelu on myös muiden asukkaiden kannalta oikeudenmukainen. Kulutetun sähkön hinnoittelusta päättää kiinteistö/taloyhtiö itse.

Tarvittaessa voit aluksi ainoastaan vaihtaa kiinteistösi vanhanmalliset lämmitystolpat uusiin etäohjattaviin lämmityspisteisiin ja joustavasti päivittää niitä latauskäyttöön autoilijoiden tarpeen muuttuessa. Muutoskulut sisältyvät palveluhintaan.

Autoilija hoitaa autonsa lämmityksen ja sähköautonsa latauksen kätevästi maksuttomalla eParking-mobiilisovelluksella. Latauspisteen käyttäjää veloitetaan yhdellä laskulla, joka sisältää kuukausimaksun ja sähkönkulutuksen.

Kiinteistön pysäköintialueen sähköistyksen kartoitus sisältyy palvelun perushintaan. Laajemmat sähkösuunnittelutoimet veloitetaan erikseen. Lataustolpat on mahdollista hankkia myös omana investointina.

Tarvitsetko lisätietoa sähköautojen latauksesta? Katso Motivan opas taloyhtiöille, Sesko ry:n lataussuositus ja muita lisäohjeita Materiaalipankistamme.

Kiinteistön sähköistyksen kartoitus

Ennen latauspisteiden asentamista, kartoitamme kiinteistön sähköjärjestelmän ja olemassa olevien lämpötolppien kunnon ja kapasiteetin. Näin varmistutaan mahdollisesta lisäys- tai muutostöiden määrästä sekä löydetään sopiva ratkaisu kiinteistölle.

Teemme kaikki vaadittavat sähköistystyöt sähköistämättömiin kohteisiin. Lue lisää kartoituksesta alta tai jätä yhteydenottopyyntö. Olemme sinuun yhteydessä sähköistyksen kartoituksen järjestämisestä. 

Palaa tästä palvelun pääsivulle.