Lähisähkö Lataus - huoletonta ja puhdasta sähköautojen latausta kiinteistöille

Täyssähköautojen ja ladattavien hybridiautojen määrä on kasvamassa. Ladattavien autojen koko käytöstä arviolta 80 % ladataan kotona. Lähisähkö Lataus on ratkaisu sähköautojen lataukseen taloyhtiöissä ja liikekiinteistöissä. Lähisähkö Lataus on älykäs palvelukokonaisuus, jossa päivitetään autojen lämmitystolpat ja sähköautojen latauspisteet kuntoon avaimet käteen -periaatteella. Me hoidamme puolestasi kaiken:

  • Kiinteistön ei tarvitse investoida lataus- tai lämmityspisteiden hankintaan.
  • Palvelu sisältää sähköistyksen kartoituksen, älykkäät lataus- tai lämmityspisteet, asennuksen ja ylläpidon.
  • Vastaamme lataus- ja lämmityspisteiden vaihtamisesta käyttötarkoituksen muuttuessa lämmityskäytöstä latauskäyttöön tai päinvastoin.
  • Laskutamme autoilijoiden kuluttaman sähkön ja hyvitämme sen kiinteistölle.
  • Latauksesta aiheutuvat kulut kohdistetaan autoilijalle, joten palvelu on taloyhtiön asukkaille tasapuolinen.
  • Kiinteistö saa Lähisähkö Lataus -palvelun käyttöönsä edullisella kiinteällä kuukausimaksulla, alkaen 6,90€/autopaikka.
  • Taloyhtiöt voivat lisäksi saada ARA:n tukea latauspisteiden hankintaan.

Lisäksi, tarjoamme ensimmäisenä Suomessa sähköautojen latauksen ja autojen lämmityksen täysin puhtaalla sähköllä. Latauspisteiden sähkö on aina tuotettu joko Tammerkosken vesivoimalla tai tuulivoimalla. Valitsemalla Lähisähkö Lataus -palvelumme teet sähköautoilusta aidosti ympäristöystävällistä.

Lue lisää alta latauspalvelumme eduista kiinteistölle ja autoilijalle.

Ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella. Voit myös soittaa numeroon 020 630 3010 (pvm/mpm, ma-pe klo 8 - 16) tai lähettää sähköpostia osoitteeseen latauspalvelu@sahkolaitos.fi.