Lähisähkö Lataus - huoletonta ja puhdasta sähköautojen latausta kiinteistöille

Täyssähköautojen ja ladattavien hybridiautojen määrä on kasvamassa. Ladattavien autojen koko käytöstä arviolta 80 % ladataan kotona. Lähisähkö Lataus on ratkaisu sähköautojen lataukseen taloyhtiöissä ja liikekiinteistöissä. Lähisähkö Lataus on älykäs palvelukokonaisuus, jossa päivitetään autojen lämmitystolpat ja sähköautojen latauspisteet kuntoon avaimet käteen -periaatteella. Me hoidamme puolestasi kaiken:

  • Kiinteistön ei tarvitse investoida lataus- tai lämmityspisteiden hankintaan.
  • Palvelu sisältää sähköistyksen kartoituksen, älykkäät lataus- tai lämmityspisteet, asennuksen ja ylläpidon.
  • Vastaamme lataus- ja lämmityspisteiden vaihtamisesta käyttötarkoituksen muuttuessa lämmityskäytöstä latauskäyttöön tai päinvastoin.
  • Laskutamme autoilijoiden kuluttaman sähkön ja hyvitämme sen kiinteistölle.
  • Latauksesta aiheutuvat kulut kohdistetaan autoilijalle, joten palvelu on taloyhtiön asukkaille tasapuolinen.
  • Kiinteistö saa Lähisähkö Lataus -palvelun käyttöönsä edullisella kiinteällä kuukausimaksulla, alkaen 6,90€/autopaikka.
  • Taloyhtiöt voivat lisäksi saada ARA:n tukea latauspisteiden hankintaan.

Lataustolpat on mahdollista hankkia myös omana investointina. Lisäksi, tarjoamme ensimmäisenä Suomessa sähköautojen latauksen ja autojen lämmityksen täysin puhtaalla sähköllä. Latauspisteiden sähkö on aina tuotettu joko Tammerkosken vesivoimalla tai tuulivoimalla. Valitsemalla Lähisähkö Lataus -palvelumme teet sähköautoilusta aidosti ympäristöystävällistä.

Lue lisää alta latauspalvelumme eduista kiinteistölle ja autoilijalle.

Ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella. Voit myös soittaa numeroon 020 630 3010 (pvm/mpm, ma-pe klo 8 - 16) tai lähettää sähköpostia osoitteeseen latauspalvelu@sahkolaitos.fi.