Wattimaatti ja kulutuksen seuranta

Kehitämme sähköisiä palveluitamme ja lokakuun 2019 lopussa Wattimaatti-järjestelmän tilalle otetaan käyttöön uusi sähköinen palvelukanava. Pääset kirjautumaan Wattimaattiin lokakuun jälkeen vielä muutamien kuukausien ajan, mutta energiankulutustietoja ei päivitetä Wattimaattiin enää lokakuun jälkeen. Tiedotamme lisää muutoksesta nettisivullamme sekä lähetämme nykyisille Wattimaatin käyttäjille tiedotteen asiasta.  


Wattimaatti ohjaa sähkön säästäväiseen käyttötapaan

Wattimaatti on maksuton verkkopalvelu, jossa voit seurata energiankulutustasi sekä selailla sähkön ja lämmön sopimuksia ja laskujasi.

Kirjaudu tästä Wattimaattiin

Wattimaatti tarjoaa käyttöösi etäluettavan sähkömittarisi lähettämät kulutukset selkeinä taulukoina ja raportteina. Kulutustietoja on mahdollista tarkastella vuosi-, kuukausi- ja jopa tuntitasolla muutaman päivän viiveellä. Saat halutessasi myös siirrettyä kulutusraportit exceliin, jossa voit jatkaa analysointia. Voit myös verrata omaa kulutustasi eri vuosien, kuukausien ja päivien välillä sekä vertailla sitä myös muihin sähkönkäyttäjiin.

Palvelustasi saamiesi tietojen avulla pystyt helposti suunnittelemaan ja vähentämään energiankäyttöäsi. Sähkösaunaillat näkyvät tuntien tarkkuudella. Samoin arkiruokaa suuremmat kokkauspäivät ja kinkunpaistot. Wattimaatti auttaa myös, jos epäilet vikaa sähköisen lattialämmityksen, ilmastoinnin tai kodinkoneen toiminnassa.

Sähkön käyttöraportit

Sähköasiakkaillemme lähetämme heidän niin halutessaan tietoa sähkön kulutuksesta myös paperisilla käyttöraporteilla postitse aina vuoden alussa. Samat tiedot löydät reaaliaikaisesti aina Wattimaatista.

Wattimaatista apua kiinteistön energiatehokkuuden seurantaan

Wattimaatti on apunasi, kun haluat tietoa kiinteistösi lämmönkulutuksesta. Voit seurata omaa kaukolämmön käyttöäsi ja suunnitella tarvittaessa energiatehokkuutta parantavia toimenpiteitä. Pääset perille muun muassa siitä, onko sinulla tarvetta lämmitysenergian lämpötilakorjaukseen tai vertailuryhmien lämpöindeksointiin.

Lämmön käyttöraportit

Lähetämme paperisen raportin kaikille lämpöasiakkaille postitse vuosittain. Tästä kaukolämmön raportin lukuohjeeseen.